Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Thehenry's16

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra versió sobre l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Thehenry's16 del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12.


Som del grup "The henry's" i us volem presentar la primera activitat de la Viquilletra i hem escollit fer un final alternatiu del personatge Tetxu, ja que és el personatge escollit. Esperem que us sigui interessant!

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Quan l’Ainoa es va haver de separar del Tetxu, perquè la seva mare no volia que seguís amb ell, la mare li va guardar encara més rancor al Tetxu perquè ell li seguia perseguint les pessigolles i la seva mare no volia que la seva filla prengués mal.

Quan el Tetxu anava molt ràpid amb la moto, per anar a casa del seu pare, que el Carlos estava present per matar-lo, el pare del Tetxu era un etarra i va matar al pare del Carlos i ell mateix ho va presenciar per això el Carlos el volia matar, mentre el Tetxu anava amb moto la mare de l’Ainoa li va punxar la roda del darrera amb un tret de pistola.

La moto es va desequilibrar i en Tetxu es va caure i es va fer un trau a la cama esquerra. En Tetxu, malferit va quedar estès al terra i la mare de l’Ainoa preocupada per ell va trucar una ambulància per poder salvar-li la vida. En aquell moment Carles estava cara a cara amb el pare del Tetxu, l’assassí del seu pare. Es notava per el seu aspecte que estava nerviós, inquiet. S’estaven mirant fixament als ulls.

El pare del Tetxu quasi plorant va demanar-li perdó a en Carlos. Segons després en Carlos va disparar-li a sang freda a en pare del Tetxu provocant-li una ferida mortal. Minuts després es va morir estès al sofà de casa seva. Mesos després en Tetxu per venjar al seu pare va assassinar a en Carlos. Quan es va assegurar que estava mort es va suïcidar per no passar el resta dels seus dies en la presó. Aquest va ser el trist final d’en Carles i en Tetxu.

FI

Altres activitats sobre la mateixa obra

... més resultats


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Thehenry's16