Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Jodadi

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus resposta carta sobre La fallera calavera a l'obra La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, realitzada per Jodadi del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Les Pinquis.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimats amics,

Moltes gràcies per la vostra carta! M'alegra molt saber que us ha agradat la meua història, no sabia que tenia fans!

Be, les coses no van malament per ací, per ara continue viva, això esta bé, a més, després de la meua xicoteta entremaliadura en les últimes falles, l'alcaldessa ha perdut molta popularitat entre els votants. Com deia ella: "l'aparença és molt important en la política". És possible que en les pròximes eleccions perda i guanye una altra persona, preferiblement algú que siga millor persona i que puga canviar un poc les coses. Això sí, dubte que em deixen continuar sent fallera de La Cort d'Honor després d'això, almenys no mentre l'alcadessa continue en el seu lloc, pero és un preu que estic disposada a pagar, si és el que cal per començar a fer que les coses canvien. També hauré de parar-hi més atenció, no vaja a ser que tinga alguna trampa preparada per a mi.

La lluna amb monyos no ha aparegut des que vaig tornar, supose que això és un senyal que les coses van bé; i sobre la Bellea del foc no he sabut res, tampoc és que m'haja interessat per ella, però no he escoltat res sobre incidents relacionats amb mucositats nasals, així que supose que li va bé. O no, la veritat és que no m'importa. En el fons és trist saber que no els tornaré a veure, els havia agafat molt d'afecte a eixos dos. Tornar-los a veure una altra vegada estaria bé, encara que la Delicà segurament es posaria a cridar. Però estic segura què ells estan descansant feliçment, així que no em sent trist, a més, és possible que quan mora la propera vegada (de causes naturals espere, si no volen que torne a reaparéixer com una zombi un altra vegada), els torne a veure.

Gràcies de nou per la carta i us desitge sort a vosaltres també!

Atentament, La Fallera Calavera

PD: Ara que ho pense, tinc una pregunta per a vosaltres. Com us heu assabentat de la meua història?