Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels The simpsans

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Esther Bueno de Dios ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre La fallera calavera a l'obra La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, realitzada per The simpsans del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Jenncar.


L'accident que en realitat no era un accident.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Un dia, a la falla li va arribar una carta de l'ajuntament, on anunciava que una de les seues falleres, anomenada Empar, havia sigut nomenada “fallera de la cort d'honor”.

Després d'anunciar aquesta notícia, tots els membres de la falla es posaren a cridar d'alegria i a celebrar-ho, però després, quan continuaren llegint la carta, la celebració es va multiplicar en escoltar que, a més, Sofia havia sigut anomenada “fallera major de València”. Tothom es va alegrar i estava feliç per Sofia, excepte Empar, que pensava que ella hauria d'haver ocupat el lloc de fallera major en haver-hi estat un any més apuntada en la falla. El disgust d'Empar va durar poc, ja que un dia després va arribar una altra carta governamental, dient que hi havia hagut un error, sent així Empar “fallera major de València” i Sofia “fallera de la cort d'honor” Però Empar, com a bona amiga, va decidir cedir eixe càrrec que tant desitjava a Sofia, deixant així tot com al principi. Tot el temps que va passar des del dia que va prendre eixa difícil decisió, fins el dia de la super-mega-hiper-mascletà, va estar pensant si havia fet el correcte o no. Desitjava eixe càrrec a tota costa, però no volia decepcionar a la seua amiga. Just el dia anterior de la gran mascletà, es va adonar que havia perdut l'oportunitat de la seua vida (i no es tornaria a repetir) així que, va traure tota la seua rabia ideant un pla per matar a Sofia, i així quedar-se amb eixe càrrec que havia perdut. Empar va parlar amb el pirotècnic que controlava la super-mega-hiper-mascletà, el qual era el seu ex-xicot des de feia un any. Aquest li devia un gran favor, així que, va col·locar un dels coets més potents inclinats, per a que així, accidentalment, es desviara pegant a la fallera major. Tot estava calculat a la perfecció, i així, el dia de la super-mega-hiper-mascletà, va succeir la desgràcia més gran que havia patit la ciutat.

La fallera major de València havia mort, i el pl d'Empar es va ocultar per a sempre.