Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, pels Els Viquifrikis de la Neus

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rita Ayala ha validat aquesta activitat.

Activitat premiada en l'edició de Viquilletra 2013-14 com a Millor activitat col·laborativa en els Premis Viquilletra UOC-Generalitat de Catalunya 2014


Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Rita Ayala en l'edició de Viquilletra 2013-14

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, realitzada per Els Viquifrikis de la Neus del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Quattrocento.


Aquesta és l'última de les activitats, i per fer-ho divertit, ens hem basat en un programa de televisió anomenat:"Tu si que vals" . Esperem que us agradi!

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

PRESENTADORA: Marta Guixer

RISTO MEJIDEZ: Pol Collado JOSE CORBACHO: Quico Muñoz MERCHE: Aida Ruiz

(Apareix a la pantalla la imatge representativa del programa)

PRESENTADORA: Bona nit, són les 22:00 hores, i estem aquí presents com cada dimarts. Com cada nit tenim amb tots nosaltres al jurat. (Surt la imatge de cadascun).

MERCHE: Bona nit (somriure).

RISTO MEJIDE: (mirada per sobre de les ulleres i mitja rialla).

JOSE CORBACHO: Gràcies a tots, bona nit.

PRESENTADORA: Doncs molt bé, els concursants d’avui són un grup d’adolescents que han participat amb un vídeo sobre una obra titulada: “La mort a Venècia”. Com sempre els nostre jutges valoraran la feina i intentaran fer una crítica constructiva (mirant cap en Risto Mejide mig rient) i felicitar-los si és el cas. Endavant!

(Vídeo)

PRESENTADORA: Un cop vist, passarem a les valoracions, comencem Merche.

MERCHE: Jo per començar m’agradaria felicitar-los per la seva interpretació, han estat en tot moment molt ficats en els seus paper i dir que, m’ha encantat i per això els torno a felicitar. Enhorabona nois!

PRESENTADORA: Torn de Jose Corbacho.

JOSE CORBACHO: Estic totalment d’acord amb la meva companya, jo també us felicito, s’ha demostrat l’esforç dels actors i actrius, i més parlant del vídeo, s’ha vist una edició molt treballada.

RISTO MEJIDE: Des de el meu punt de vista, he vist que els personatges secundaris sobraven una mica, per no dir una altre cosa...

(Interrupció)

PRESENTADORA: Risto, sisplau... crítica constructiva, jo no m’hi vull mollar en aquest tema, però he vist una feina molt ben feta.

RISTO MEJIDE: D’acord, perdoneu, l’última cosa que m’agradaria comentar és el tema del guió, no apareix en cap apartat, i per desgràcia jo no m’he llegit l’obra, per tant com veureu, em costa entendre sobre que va l’escenificació. Res més.

PRESENTADORA: Ara és el torn de fer votar a tot el públic, sisplau... (imatge del públic prement al botó). Molt bé, és el torn del jurat.

(En el ordre en que han valorat abans, diuen la seva decisió)

MERCHE: per la meva part haig de dir, vosaltres si que valeu.

JOSE CORBACHO: jo també dic, que vosaltres si que valeu!

RISTO MEJIDE: la meva decisió, ho sento, però és un no.

PRESENTADORA: ara sapiguem la valoració del públic.

(Imatge dels resultats el públic)

PRESENTADORA: Enhorabona, heu obtingut tota la acceptació del públic i de dos membres del jurat, això us fa passar a la final. Molta sort!!

(Per finalitzar torna aparèixer la imatge representativa del programa)Activitat registrada en vídeo