Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La noia del descapotable de l'autora Maria Rosa Nogué, pels Martizosa

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Carmina ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra versió sobre l'obra La noia del descapotable de l'autora Maria Rosa Nogué, realitzada per Martizosa del centre Carles Vallbona durant el curs 2014-15.


El Peter mostra al seu nadó com estan els diferents personatges de l'obra passat vuit anys.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

- Mira fill, aquella que passeja per davant de l'institut amb un cotxet és l'Andrea, i el que li agafa la mà, l’Antoni, el seu company. Mare meva, han passat 8 anys ja... Quan va acabar l'institut, l’Andrea va fer un mòdul on va conèixer l’Antoni. Com que en aquesta època la gent no es casa, van anar directes a pel nen.

El pare i la mare de l’Andrea estan separats i mai es troben, ni pel naixement del nen. El Pol està amb la Lorena; estan casats i estan en procés de crear una família. Segons diuen, ella està embarassada. A hores d'ara no són una família tan adinerada com abans: han hagut de passar del descapotable a la bicicleta. Atent, per allà passa la Diana. Com ja deus de saber, van acabar malament, ella i l’Andrea, però sembla que ara es porten encara pitjor. El xicot de la Diana té una empresa de matalassos, com l’Antoni. Les dues parelles no es poden ni veure.

Fill, has de recordar una cosa; de vegades és millor un ou avui que una gallina demà. Però què et puc dir a tu, si ets un nadó? Has de fer-me cas, en el futur et servirà...

Tornant amb el tema... Encara no he explicat res del que li ha passat al Jimmy. Segons el que recordo, crec que va entrar en un centre de desintoxicació a Amsterdam, on va conèixer a una tal Cristina. Bé, això és el que diu una actriu de...

En fi, tinc mala memòria. Però quan siguis més gran ho entendràs. Saps què? Encara no puc creure que per la meva culpa l’Andrea es porti tant malament amb la Diana, però això no em turmenta, perquè em vaig casar amb una noia preciosa: la Irene.

Crec que ja hauríem d'aixecar-nos del banc. La teva mare ha de tenir el menjar preparat. Espero fill que algun dia te'n recordis d'això que et dic: un no sempre pot tenir tot el que vol.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La noia del descapotable de l'autora Maria Rosa Nogué, pels Martizosa

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.