Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La vida sense la Sara Amat de l'autor Pep Puig, pels ManuelaandJulia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre Sara Amat i en Pep a l'obra La vida sense la Sara Amat de l'autor Pep Puig, realitzada per ManuelaandJulia del centre Jesuïtes Casp durant el curs 2017-18.


L'obra narra la desaparició d'una nena, mentre juga a fet i amagar amb uns amics durant una nit d'estiu a Ullastrell.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

La Sara una nena de 13 anys desapareix una tarda d’estiu jugant a fet i amagar amb els seus amics. Aquesta, decideix quedar-se uns dies amagada a l’habitació d’en Pep, un amic seu de la colla. L’obra narra el primer enamorament que sorgeix entre els dos personatges i el pas de l’infantesa a l’adolescència.

Activitat en imatges1 story board - Les primeres escenes que consisteixen en nens corrents i amagant-se les hem posat ja que la Sara desapareix jugant a fet i amagar. - 2 quadre: representa les nombroses vegades que la Sara s’amaga sota el llit però a la vegada el fet que ella està molt a prop però no l’aconsegueixen trobar. - 3 quadre: surten els dos nens ballant volíem fer referència a quan l’autor explica que l’any abans el Pep havia tret a ballar a la Sara ja que li agradava. A mesura que avança el vídeo, els nens creixen i amb això volem representar que han canviat i madurat. - 4 quadre: Pep li acaricia els cabells pensant que ella no se n’adona malgrat que sí que ho fa. - 5 quadre: representar les estones en les que la Sara mira per la finestra. - 6 quadre: simbolitza el vincle que crea la Sara amb el llibre de Guerra i Pau.

2 storyboard - 1 quadre: representa el moment en què el Pep va a casa de la Sara a agafar-li els diners i altres coses. - 2 quadre: expressar la relació d’en Pep amb la seva Padrina. La casa del poble és on viu la Padrina i el Pep hi va quan pot a fer-li companyia. - 3 quadre: el fi de l’estiu i de les vacances i la tornada d’en Pep a Terrassa. - 4 quadre: representa el primer dia de classe d’en Pep, el tutor els fa una xerrada sobre l’adolescència la qual marca a en Pep. - 5 quadre: il·lustra el moment en el què agafa el bus per anar a Ullastrell a veure a la Sara desprès del primer dia d’escola. - 6 quadre: expressar l’enamorament entre els dos personatges. (un petó)

3 storyboard - 1 quadre: simbolitza quan la Sara finalment s’escapa del poble i ni tan sols el Pep sap on és. - 2 quadre: representa el moment en el que en Pep torna a Ullastrell i veu que l’habitació és buida i que la Sara ha marxat. - 3 quadre: simbolitza la tristesa per la que passa el protagonista i el sentiment de pèrdua i de ràbia al tractar-se de la seva primera decepció amorosa. - 4 quadre: representa el moment en que el Pep rep la carta de comiat de la Sara i és en el moment en el que s’acaba la seva història i també en el que s’acaba el vídeo.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La vida sense la Sara Amat de l'autor Pep Puig, pels ManuelaandJulia

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.