Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà, pels Elna

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Montserrat Vilà i Bayerri ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Elna del centre Isaac Albéniz durant el curs 2014-15

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Liriada.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

ACTIVITAT COL·LABORATIVA

Hem triat fer una activitat col·laborativa sobre la tasca del grup Liriada, que consistia a interpretar una peça del musical Mar i cel, d'Àngel Guimerà, adaptat per Dagoll Dagom. Deixem l'enllaç de l'activitat: http://lletra.uoc.edu/viquilletra/Activitat_sobre_Mar_i_cel_de_l%27autor_%C3%80ngel_Guimer%C3%A0,_pels_Liriada

El motiu de la nostra tria és que també nosaltres vam fer una tasca paral·lela amb una de les composicions de El retaule del flautista, de Jordi Teixidor. Ens ha semblat oportú comentar una feina que prèviament havíem realitzat nosaltres.

CRÍTICA CONSTRUCTIVA Creiem que la tasca del grup té força mèrit, perquè la cançó és molt complicada, però hi veiem alguns problemes que són evitables, per exemple:

-La lletra que surt en pantalla no és gaire clara; és a dir, el caràcter, la mida i el ressaltat no acaba d'entrar prou bé pels ulls.

-Trobem que la música està més alta que el timbre de veu dels cantants; normalment la música acompanya i pensem que, potser si hagessin cantat a capella, segurament s'hauria entès molt millor la cançó.

Aquests són els punts de millora que opinem que es poden introduir en la tasca, però volem insistir en el valor de la feina, perquè també l'hem duta nosaltres a la pràctica, i sabem que no és gens senzilla de fer. Ànim i endavant!

A reveure,

Elna