Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Clann

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus carta a sobre Maria Rosa a l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Clann del centre INS Torre de malla durant el curs 2011-12.


Hem fet aquesta carta dirigida a la Maria Rosa, escrita per l' Andreu.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola estimada, Maria Rosa:

T’escric aquesta carta per dir-te que estic bé. Que et trobo molt a faltar i els dies se’m passen molt lents sense tu. Em passo els dies i les nits pensant en tu. No saps com pateixo sabent que altres persones es troben al teu costat mentre que jo no estic allà, cuidant el nostre amor. Perdona per sentir aquesta gelosia per tot el que t'envolta perquè voldria ser exclusivament jo qui estigués al teu costat. Senzillament és que t’estimo.

Encara que estiguis lluny de la meva presència, la teva imatge estarà gravada per sempre en el meu cor, com el record del dia que ens vam conèixer. Aquell dia, vaig creure en l’ amor a primera vista; aquell moment quan em vas curar la ferida i em vas fer un petó al peu.

Espero que tot et vagi molt  bé, que segueixis somrient amb aquell somriure tan preciós que tens  i que tant m’agrada.  Estic desitjant poder tornar, per veure’t.  Cada dia ,miro per la finestra de la presó i veig els ocells cantar, somio en ser lliure com ells.

Dir-te que t'estimo em queda petit i cada vegada que t'ho dic és perquè el meu amor per tu ha augmentat. El meu amor no té temps, el meu amor per tu es infinit. Estimar-te en realitat és un premi, és un regal que qualsevol persona hauries de rebre, però que només tinc jo. Per deixar-me estimar-te et dono les gràcies i t'ofereixo mil anys d'amor que simplifico en aquest petó que et lliuro des del fons de mi mateix.

T'estimo.

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Clann

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.