Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Lestresmaries

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Maria Rosa a l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Lestresmaries del centre Torre de Malla durant el curs 2011-12.


És una carta que escriu la Maria Rosa i l'envia a l'Andreu, durant la seva estada a la presó, abans que s'assabenti que aquest havia mort.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat Andreu,

M'agradaria saber com et trobes, com et tracten. Em sento com si estigués empresonada, perquè tu no ets amb mi. Preferiria estar a la presó amb tu, que lliure però en soledat.

Jo sé que no vas ser tu, n'estic convençuda. Quan trobi al que ho va fer me'n revenjaré. Últimament trobo que en Marçal està una mica estrany, és de qui tinc més sospites. És qui passa més temps amb mi i intenta que m'oblidi de tu. Sembla que sigui el que més em recolza, però tinc un mal pressentiment, quan estem tots a la carretera i parlem de tu, diuen que ets el culpable i en Marçal sembla que es posa de la seva part. No entenc com poden pensar això de tu, després d'haver-te conegut durant tant de temps.

Desitjo que tornis aviat, fes el possible per tornar... Ja saps, que t'esperaré el temps que calgui. Jo confio en què tornaràs.

T'estimo Andreu,

Maria Rosa.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Lestresmaries