Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Mybelenykkris

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Maria Rosa a l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Mybelenykkris del centre Torre de Malla durant el curs 2011-12.


La María Rosa li escriu una carta a l'Andreu, pensant que estava viu. Com que no li contestava,va decidir anar a visitar la presó on estava i li van dir que ell era mort. Va començar a investigar les causes de la seva mort.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat Andreu,

Ja és la vuitena carta que t'escric i em sorprèn que no m'hagis contestat...no entenc res. Pot ser hagués sigut millor que no t'hagués dit els meus sentiments. Crec que estàvem millor com a amics, perquè una relació a distància és quasi impossible de portar bé. Vam quedar que ens faríem visites, cada dia ens escriuríem una carta... Però totes les nostres promeses no s'estan complint. M'agradaria anar a veure't per poder-ho parlar bé, perquè estic molt trista i necessito escoltar la teva veu i mirar-te als ulls i que em donis alguna explicació de perquè no vols saber res de mi. He pensat en anar a fer-te una visita el pròxim divendres. M'agradaria que em diguessis que et sembla aquesta proposta. Espero que tot et vagi bé i que em contestis si us plau. Molts petons. Adéu.

De la teva estimada Maria Rosa.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Mybelenykkris

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.