Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels SABOPOL

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus vida oculta de sobre Maria Rosa a l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per SABOPOL del centre INS Torre de malla durant el curs 2011-12.


Aquesta invenció sobre la vida oculta de Maria Rosa, es situa després dels fets narrats en el llibre.

Aquesta activitat mosta la vida de Maria Rosa desprès de l'acabament de l'obra.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

En el següent acte, després que la Maria Rosa assassines al Marçal, els familiars que havien estat trucats per Maria Rosa es presenten i en veure l'espectacle s'horroritzen, i diuen que el més aconsellable és trucar a la policia, però en Badori no li feia cap gràcia, ell l'aconsella fugir tan lluny com sigui possible.

Un veí va trucar a la policia perquè estaven fent molt xivarri. La policia en presentar-se el primer que va fer va ser mirar el cadàver, en intentar explicar-ho la policia va fer cas omís de la Maria Rosa, i tenia la intenció d' arrestar-la. Badori, encegat d'amor, va intentar impedir-ho retenint als agents, mentre la Maria Rosa s'escapava per la porta del darrere.

Quan estva a molta distància del poble es trobà amb una persona que li resultà familiar. Era l'Andreu. Resulta que no s'havia mort sinó que l'havien apallissat i l'havien donat per mort.

En trobar-se els dos, Maria Rosa s'espantà i creu que és una aparició divina i ella en aquell moment passava per un pont i pensava que havia perdut el cap i decideix tirar-se daltabaix del pont.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels SABOPOL