Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Els 98

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rosabaro ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre Alba, Dídac a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Els 98 del centre FEDAC- La Immaculada durant el curs 2012-13.


L’Alba, una dona verge i bruna, juntament amb el Dídac van veure un extraterrestre d’alt d’un arbre, a prop de la casa de camp on s’havien instal•lat. L’Alba va anar a buscar l’escopeta i el va matar. Després, al veure que era un mortal, s’hi van acostar. El van inspeccionar. Al veure que portava una motxilla, se la van emportar. El dia següent, van mirar què hi havia a la motxilla. Van trobar un bloc de notes i van deduir que els extraterrestres eren robots controlats per uns humans. En Dídac i l’Alba, al veure el que posava en el bloc de notes, van pensar que havien matat a un humà que volia desemmascarar els culpables de la destrucció de la terra. L’únic que sabien era que els ovnis que es van veure, eren uns robots voladors que tenien uns rajos radioactius que destruïen tot el que trobaven. Però ells per sort es van salvar, perquè just en aquell moment estaven dins de l’aigua. Els dos joves immediatament van hospitalitzar el pobre humà ferit que no estava mort. Li van poder preguntar el nom i d’on venia. Ell va respondre humilment. Es deia Joan i volia explicar per què van venir els extraterrestres i com van matar a tot el món. Va confessar que la base d’humans s’havia traslladat a la lluna, per crear uns rajos radioactius que destruirien el món. En el Joan ja li quedava poca vida. Ell va morir. L’Alba i en Dídac van haver de seguir el seu camí amb tota normalitat i acabar d’investigar la raó per la qual aquella colla d’humans, de la que els havia parlat el Joan, volia destruir la humanitat.

L’Alba i el Dídac no acabaven d’entendre per què volien destruir la terra? Quins eren els motius? Com és que el Joan havia renunciat a la vida, marxant de l’organització? Què haurien de fer per poder salvar la humanitat d’aquella situació dramàtica?

ModalitatsAltres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Els 98

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.