Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l, pels Pavos

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Dídac a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Pavos del centre Pasqual Calbó i Caldés durant el curs 2012-13.


En aquesta activitat farem una carta a en Dídac sobre el paper que a fet en la historia.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola Dídac.

Em llegit el llibre sobre la historia de l'Alba i tu. Mus sembla molt violent i preocupant lo q te feien aquells dos nois. Segur que no et va agradar gens, i van ser un temps que devies passar molts de moments dolents, com a l'escola i per el carrer.

Després vas tenir molta sort perquè tenies a l'Alba com amiga, segur que es molt bona persona, i se va posar en la teva pell, i devia pensar lo malament que ho passaves quan aquells nens te insultaven sense cap motiu.

L'Alba i tu vau tenir molta sort quan vau estar dins del toll de la resclosa el perquè lo que va passar a la humanitat va ser molt fort i era impossible sobreviure a aquell atac tant impressionant.

Quan n'Alba i tu vau veure l'ho que havia passat us vau comportar d'una manera molt madura i gracies a aquell comportament vau aconseguir sobreviure tots sols i fins hi tot vau tenir un fill, però per una desgracia que li pot passar a molta gent et va caure l'edifici damunt teu i ens va fer llastima la teva mort.

Un salut de part del grup PAVOS.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l, pels Pavos

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.