Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Nirvana de l'autor Pere Formiguera, pels Les perfectes

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Montserrat Vilà i Bayerri ha validat aquesta activitat.

Activitat premiada en l'edició de Viquilletra 2017-18 com a Millors Booktràilers edició 2017-18 en els Selecció Booktràilers Viquilletra UOC-Generalitat de Catalunya 2018


Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Montserrat Vilà i Bayerri en l'edició de Viquilletra 2017-18

Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Nirvana de l'autor Pere Formiguera, realitzada per Les perfectes del centre Isaac Albéniz durant el curs 2017-18.


Som Les perfectes. Ens ha il·lusionat el projecte de fer un tràiler de l'obra que hem llegit a classe, Nirvana, i que ens ha fet riure com poques! Doncs bé, hem posat tota la nostra imaginació i treball a fer una bona feina. Confiem que hi gaudiu tant com nosaltres n'hem gaudit.

Les perfectes

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Benvinguts al Paradís!

Aquí és on ens movem nosaltres. La història comença amb una mort i ens trasllada tot d’una al més enllà, el Nirvana que l’Hipòlit s’esforça a aconseguir i a merèixer.

Doncs apa, ben guiat per un esperit angèlic, el veurem reencarnar-se en una colla d’éssers singulars. D’entre els inoblidables, l’acolorit papagai culé, i l’ultramodern, quasi revolucionari, abat de Montserrat.

Perquè no els oblideu, nosaltres els hem fet reviure tots, l’Hipòlit i les seves reencarnacions, en el booktràiler que us presentarem.

A la fi, el que no podeu passar per alt de cap manera és allò que, amb disfressa o sense, intentem comunicar-vos, i és essència mateixa de l’obra: la pau autèntica arriba després de moltes bregues; cadascú guanya el seu cel després d’haver rodat moltes terres.

Vet aquí, doncs, el nostre tagline: Que la perfeccció us acompanyi!

Paraula de...

Les perfectes

Activitat enregistrada en vídeo


Booktràiler de "Nirvana", per Les perfectes
Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Nirvana de l'autor Pere Formiguera, pels Les perfectes

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.