Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Pilar Prim de l'autor Narcís Oller i Moragas, pels Circ de paraules

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Montserratga ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Pilar Prim de l'autor Narcís Oller i Moragas, realitzada per Circ de paraules del centre Carles Vallbona durant el curs 2014-15

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Som el grup Circ de paraules i fem la crítica constructiva de l'escenificació de l'obra Pilar Prim del grup Lartperlart.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Només mirant els primers segons del vídeo, heu captivat la nostra atenció amb el vostre “viatge al passat” a l’any 1906.

L’ús de fragments de vídeos antics, a l’inici i als crèdits, ens posa en el context del moment. El filtre del vídeo que heu utilitzat en blanc i negre és perfecte per fer l’ambient de l’època. L’ús de la paraula “sexy” i “quantes noies t’has tirat?” trenca el registre culte que predominava. Però el fet de dir-les trenca el ritme monòton de l’entrevista i aporta un toc d’humor. Les preguntes de l’entrevistador són originals. Les actuacions en general són molt correctes. Sobretot ens ha agradat molt l’actuació del noi que fa de Robert Ortal. Es nota que es posa en el paper. Heu fet molt bona feina. Tot i això, trobem que hi ha uns aspectes on podríeu haver tingut una mica més de cura: A més d’haver gravat en llocs on es veuen cotxes de fons, podríeu haver buscat llocs on sortissin edificis antics o zones més dessolades. Podríeu haver buscat disfresses per fer la situació més creïble, sobretot en el cas de les noies.

Circ de paraules