Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels Somiatruites2.0

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, realitzada per Somiatruites2.0 del centre durant el curs 2012-13

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Les Dames del Foc.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Nosaltres, el grup Somiatruites2.0, comentarem una activitat dels nostres companys de Viquilletra.

L’activitat que em escollit tracta sobre una escenificació del llibre "Tirant lo Blanc", feta pel grup: Les dames del foc, del centre María Molliner, on han fet una escenificació sobre aquest llibre de Joanot Martorell.

Tot buscant diferents escoles i activitats vam escollir aquesta, ja que tot i encara no haver llegit el llibre a classe, la hem comentat molt i volíem saber més coses sobre aquesta obra. Així doncs donem el nostre punt de vista:

En primer lloc parlarem sobre la gravació de les escenes. Les escenes han estat gravades en un entorn on es veien cotxes, llavors podem dir que no és molt realista que hi hagi cotxes en aquella època. Tot i així l’entorn on s’han gravat les escenes té una bona il·luminació. També cal destacar que el filtre de les escenes va canviant durant tota la gravació.

En segon lloc, parlarem sobre el so. El volum de la gravació va variant en les escenes, a més de que van llegint del llibre, aspecte que es podria millorar memoritzant el guió. Com a aspecte positiu, han seleccionat fragments del llibre molt importants i interessants que han fet entendre la història a la perfecció.

Des del nostre punt de vista, caldria millorar el títol de Tirant lo Blanc al inici de la presentació, fent que es pugui apreciar millor la paraula: Blanc.

Com a conclusió podem dir que, en resum, han fet una bona escenificació d’aquest llibre, però em trobat a faltar, com he dit abans, la recitació dels fragments sense mirar el llibre, tot i així han realitzat un bon treball.