Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Tirant lo blanc de l, pels Chrisoscarjuli

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg PPOY ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Tirant lo blanc de l, realitzada per Chrisoscarjuli del centre Mediterrània durant el curs 2012-13.


És una carta que adreçaria Diafebus a Hipòlit per assabentar-lo de la mort de Tirant, de les circumstàncies en les quals s'ha produït i de les conseqüències que ha comportat.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hipòlit, estimat meu, et feia un escrit per comunicar-te el succeït en els anteriors dies aquí a Constantinoble. La notícia es desoladora... El teu cavaller i cosí meu ha caigut desmaiat davant d’un riu en companyia del rei de Sicília i Escariano, a causa d’ una grip, en aquell moment estaven tornant cap al nostre regne després d’una gran victòria contra els turcs. Al arribar, han vingut bons metges però no han pogut fer res...

És curiós, mai havia pres mal en ninguna batalla i se’ns ha anat per culpa d’una fràgil malaltia... però així és la vida amic meu, avegades les circumstàncies menys perilloses són en les que desencadenen en les més pitjors desgràcies. Després d’aquesta terrible catàstrofe l’han succeït dos de tan tristes com l’ anterior que ha sigut la mort de la Carmesina i de l’Emperador per la tristesa de la mort d’aquests. Per tots aquests motius et demano que tornis aquí a Constantinoble per ajudar-me a arreglar tot el desordre que hi ha ara mateix, ja que la pròxima hereva és l’emperadriu. A més a més així ens donarem suport mútuament.

T’espero amic.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Tirant lo blanc de l, pels Chrisoscarjuli

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.