Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Explora el wiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Activitat 2 sobre Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, pels Els vailets del Mas Torrat
Activitat sobre un personatge  +
Curs 2011-12 +
Destacada fals  +
Escrita Carta del Frederic al Ramon Estimat germà
Carta del Frederic al Ramon Estimat germà Com va per casa? Com et va la vida? Durant aquest temps que has fet? Fa tant que no ens veiem Ramon... La meva vida ha fet un gir impressionant des del moment en que ens vam separar. Durant quatre anys he estat empresonat pel règim franquista. Els pitjors quatre anys de la meva vida, els més malviscuts. Haguessin pogut ser molts més, però vaig decidir escapar. Tenia por, molta por, però valia la pena si volia acabar amb aquest malson. Vaig ser perseguit pels nacionals durant dies, setmanes i mesos. Recorrent-me tots els racons de la ciutat, amagant-me allà a on podia, fins arribar a casa d'una bona amiga, la Teresa. Ella m'ha estat protegint durant temps. El meu amagatall ha sigut el seu armari, un lloc on, en principi, els nacionals no han de mirar, ni escorcollar. Vag estar convivint un temps amb ella fins que un bon dia va arribar a casa seva aquell malparit del general. Va intentar abusar d'ella. Jo no podia quedar-me allà dins, quiet, sense fer res. Allò em sobrepassava , havia d'intervenir-hi. Vaig sortir de l'amagatall per ajudar la Teresa, i amb tota la meva ràbia vaig tirar'm-hi a sobre. El vaig apallissar. No m'ho podia creure, l'havia matat amb les meves pròpies mans. La notícia s'ha escampat molt de pressa i amb pocs dies ja tinc a tots els seus amics darrere. En aquests moments em trobo amagat a l'armari altra cop, i tinc el pressentiment que no em queda massa temps. Tampoc hi ha temps d'escapar, ja és tard. Truca'n a la porta. Sento la Teresa cridar. Estan regiran tota la casa, ja no em queda temps, germà, el que mes m'agradaria ara, és sentir-te al meu costat però no és possible. D'alguna manera o altre, sempre estaré amb tu, al teu costat, t'estimo germà.
aré amb tu, al teu costat, t'estimo germà.  +
Nom del personatge Ramon,  +
Nom usuari Els vailets del Mas Torrat  +
Obra Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases +
Personatge Ramon a Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases +
Presentació activitat El Ramon és un avi amb un Alzheimer molt a
El Ramon és un avi amb un Alzheimer molt avançat. Havia sigut un maqui lluitador. Li hem escrit aquesta carta perquè és una persona que ens ha arribat a l'ànima i creiem que és ell qui ha canviat l'Arnau i li ha fet descobrir qui és realment. Esperem que us agradi aquesta carta!
ment. Esperem que us agradi aquesta carta!  +
Prova fals  +
Tipus activitat personatge carta a  +
Títol activitat Activitat 2 sobre Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, pels Els vailets del Mas Torrat  +
Validada fals  +
Vídeo activitat V9lT6JtT0YE  +
Vídeo servidor YouTube  +
Té consulta
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
Activitat 2 sobre Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, pels Els vailets del Mas Torrat + , Activitat 2 sobre Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, pels Els vailets del Mas Torrat +
Categories Activitats
Data de modificació
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
8 gener 2013 17:57:35  +
És del centre Escola Pia de Sabadell +
amaga les propietats que hi enllacen 
  No enllaça cap propietat a la pàgina.
 

 

Introduïu el nom de la pàgina des d'on començar a navegar.