Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Els Mongols

De Viquilletra
(S'ha redirigit des de: Usuari:Albaa)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Els Mongols és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Sant Joan de les Abadesses (amb el professorat: Mmarce3) i que està format per: Mireia Birosta, Albert Llopart, Jordi Homs, Alba Alfonso.

Hola!! Som el grup dels Mongols. Aquest grup està format per l'Alba Alfonso, la Mireia Birosta, l'Albert Llopart i en Jordi Homs. Cadascú de nosaltres té aficions diferents, per exemple: a la Mireia li agrada molt fer esport, concretament li apassiona el tennis, i també li agrada molt llegir. A l'Alba li agrada escoltar musica i cantar. A en Jordi li agrada molt sortir de festa, anar amb moto i esquiar. I finalment, a l'Albert li agrada anar amb bicicleta, fer escalada i fer vela. Els Mongols durant aquest primer trimestre ens hem llegit el llibre "temps de miracles" i hem trobat que és un llibre molt interessant de llegir. Recomanem aquest llibre, ja que l'hem trobat bastant apropiat per aprendre a valorar les petites coses que la vida et presenta, i que, moltes vegades, són les més importants. Temps de miracles parla de la vida d’un noi anomenat Kumail i la d’una dona anomenada Glòria. Al llarg de la seva vida han passat moltes aventures i circumstàncies difícils, però sempre les han superat, sempre amb l’ajuda de l’esperança, perquè, tal com diu la dita: l’últim que es perd és l’esperança.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Anunci sobre Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux

Realitzat pel grup Els Mongols del centre Sant Joan de les Abadesses

Aquest video és un anunci sobre el llibre en qüestió, Temps de Miracles realitzat pel grup els Mongols. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors

Realitzada pel grup Els Mongols del centre Sant Joan de les Abadesses

El centre escollit és Illa de Rodes, activitat realitzada pel grup Vananna, format per Vanesa i Joana. Hem decidit fer la nostra activitat a partir d'un vídeo que van penjar, fent una escenificació sobre el llibre l'Elionor. ____ Més...

Book-character.svg
Entrevista a Kumail,
de l'obra Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux

Realitzada pel grup Els Mongols del centre Sant Joan de les Abadesses

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los