Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Badacastel

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Badacastel és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Pau Hernández, Álex Ruiz, Paula Hernández, Emma Crisol, Izan Guerrero, Guillem Pérez, César Espeso, Sara Roman.

Som el grup Badacastel. Participem per primera vegada en la Viquilletra i ho fem amb un projecte de col·laboració amb l'escola de Castelsarrasin (França). Pretenem que la nostra proposta de treball sigui plurilingüe, de manera que incorpori les llengües que ens són pròpies: català, castellà, occità i francès. Pel que fa al motiu de treball, ens hem decantat per un espai que ens acull i ens acosta a tots; és la Mediterrània, pont de cultures, viatge i destí, testimoni de la història.

Confiem que la nostra feina us agradi!

Badacastel

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 4 activitats

Book-character.svg
Activitat sobre Romeu Montagut,
de l'obra Romeu i Julieta, de l'autor William Shakespeare

Realitzada pel grup Badacastel del centre Isaac Albéniz

Som l'Éric i l'Óscar i hem fet un comentari sobre una activitat del grup "Els segadors", un diari del personatge Romeu, de l'obra Romeu i Julieta, de William Shakespeare. La nostra tasca ha consistit a trobar allò que estava ben explicat i detectar quins aspectes es podien afegir al text per millorar-lo. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre A la vora de la mar de l'autor Cançó Popular

Realitzada pel grup Badacastel del centre Isaac Albéniz

____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà

Realitzada pel grup Badacastel del centre Isaac Albéniz

____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà

Realitzada pel grup Badacastel del centre Isaac Albéniz

Us presentem la nostra activitat sobre la Mediterrània, a partir de diverses obres literàries, entre elles, Mar i cel, d'Àngel Guimerà. El nostre propòsit ha estat contemplar el Mare Nostrum com un pont de cultures, com un espi d'intercanvi d'històries i de vivències. Ens hem esforçat a concretar aquesta visió perquè partim d'un projecte de col·laboració amb l'escola occitana de Castelsarrasin (Lycée Jean de Prades) i el tema de treball comú és justament la mirada sobre el mar que compartim com un espai de trobada. Us presentem, doncs, una tasca realitzada en format multilingüe i multimedia. La nostra idea és que tots els llenguatges, totes les veus es fan entendre quan les experiències són intensament, profundament, humanes.

Confiem que la nostra activitat us agradi.

Badacastel. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los