Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Badaexiliats

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Badaexiliats és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Claudia Cobos, Gerard Bejarano, David Cornelles, Aarón Cano, Rut Jugo, Aida Navarrete, Jaume Parra, Noemí Rodríguez, Arnau Saumell, Mariam Adyan, Angelina Billar, Lidia Herrera, Joel Marcos, Rubén Novio, Dimitri Krasnostup, Álex Rolón.

Som el grup Badaexiliats, de l'INS Isaac Albéniz, de Badalona. Aquest curs hem treballat sobre els Pirineus com un territori d'intercanvi i de comunicació de persones, sobretot en temps de guerra i d'exili. Hem utilitzat per a les creacions del grup les diverses llengües que conviuen en aquestes muntanyes nostres i de tots: català, castellà, occità i francès. La nostra proposta és multilingüe, ja que col·laborem, des del centre, amb una escola occitana de Revel.

Esperem fer bona feina!

Badaexiliats.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Corrandes d'exili de l'autor Joan Oliver

Realitzada pel grup Badaexiliats del centre Isaac Albéniz

Us presentem la nostra lectura de Corrandes d'exili (1947), de Joan Oliver (Pere Quart), que vol ser una reflexió sobre el vincle que, entre les dues bandes dels Pirineus, s'ha establert en temps de guerra i d'adversitat. El poema de l'autor català s'acompanya d'altres versos d'Antonio Machado (Campos de Castilla, 1907-17) i d'un fragment en occità de l'autor Joan Bodon (La quimèra, 1989). Sobre la base d'aquests textos, hem construït el nostre relat a diverses veus. Amb ell volem transmetre el dolor, la incertesa... i l'esperança dels que fugen de casa per anar a buscar caliu allà on la sort i la bona gent els acullin.

Hem plantejat la nostra tasca des del projecte de col·laboració amb el Lycée Vincent Auriol de Revel (França); és per aquest motiu que ens hem endinsat en el multilingüisme, convençuts que les llengües, com les muntanyes, són sempre un camí de pas abans que una frontera.

Confiem que la nostra feina us agradi.

Badaexiliats ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà

Realitzada pel grup Badaexiliats del centre Isaac Albéniz

Hem basat la nostra activitat col·laborativa en un treball sobre Mar i cel, que enregistrava un vídeo a càmera ràpida amb dibuixos sobre l'obra de Guimerà. Nosaltres hem volgut recollir la iniciativa, i hem gravat també a càmera ràpida, però hem utilitzat un llenguatge diferent, el de les paraules, que ens han servit per comentar la tasca original. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los