Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Badalupa

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Badalupa és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2013-14 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Jose, Joel, Alba.

Hola,

Som el grup Badalupa del centre Isaac Albéniz, de Badalona. Fem 1r d'ESO i hem llegit Contes per a un món millor, d'Enric Larreula. Ens ha agradat molt i esperem que els nostres treballs us agradin tant com a nosaltres ens agrada fer-los.


Badalupa.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Book-character.svg
El que ens suggereix el personatge Joana, la castanyera
de l'obra Contes per a un món millor de l'autor Enric Larreula

Pel grup Badalupa del centre Isaac Albéniz

Nosaltres hem triat el relat sobre La castanyera, inclòs a Contes per a un món millor, d'Enric Larreula. La veritat és que és una història d'amistat entre la gent del barri que ens ha suggerit algunes idees interessants. Us les presentem en un Prezi. Badalupa. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Coolman i jo de l'autor Rüdiger Bertram

Realitzada pel grup Badalupa del centre Isaac Albéniz

Som el grup "Badalupa". Aquesta segona activitat l'hem feta sobre l'obra Coolman i jo, de Rüdiger Bertram. Hem preparat un Prezi, on presentem els personatges i els episodis més destacats del llibre. Allò que més ens ha cridat l'atenció ho hem reflectit en les imatges, que hem elaborat nosaltres mateixos.

Esperem que us agradi la nostra activitat.

Badalupa. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet

Realitzada pel grup Badalupa del centre Isaac Albéniz

Som el grup "Badalupa". Per a aquesta tasca col·laborativa, ens hem basat en la "Vida oculta de Neus" que el grup "Paraules de neu" va fer en una de les seves activitats. Hem preparat, nosaltres també, el nostre diari de valoracions i d'observacions. Confiem que us agradi. Badalupa. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los