Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Badavel

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Badavel és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Paola Cobarro, Érika Luque, Mónica Luque, Maite Prats, Manel Prats, Juan Salgado, Laura Vicente, Irene Prat, Óscar Rodríguez, Mireia Valencia, Pau Díez.

Ens presentem: som el grup Badavel, de l'Institut Isaac Albéniz de Badalona. Participem en la Viquilletra 2016-17, des d'una matèria optativa, que aquest any ha iniciat una col·laboració amb el Collège de Revel (França). El nostre projecte vol tractar sobre els Pirineus com un lloc de pas i de contacte, que ha fet secularment de pont entre les persones i els pobles, sobretot en temps adversos; la guerra i l'exili de les grans conteses bèl·liques del segle XX són el tema del nostre treball.

Confiem a fer una bona feina.

Badavel.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Corrandes d'exili de l'autor Joan Oliver

Realitzada pel grup Badavel del centre Isaac Albéniz

Us oferim la nostra visió dels Pirineus i l'exili a partir de les "Corrandes", de Joan Oliver; d'altres d'Antonio Machado; i textos de Joan Bodon, en occità. Seguim amb el nostre projecte multilingüe, de col·laboració amb l'escola occitana de Revel (Collège Vincent Auriol).

D'altra banda, ens hem adherit a la proposta de poesia dibuixada que ens ha suggerit la Viquilletra, i hem interpretat, amb els nostres recursos, i a partir de la nostra mirada, el relat que ens serveix de base per explicar l'experiència de pèrdua i d'abandó que suposa tota guerra i tot exili. Els versos i textos literaris ens han servit de guia per construir una narració que es nodreix de tots els llenguatges capaços d'expressar les vivències humanes més intenses i tràgiques.

Confiem que us agradi la proposta.

Badavel ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los