Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:BlackJeans

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
IMG 2426.JPG

BlackJeans és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escolàpies Sant Martí (amb el professorat: Smontals) i que està format per: Juliana Gutiérrez, Sergi Hernández, Joan Torres, Marta Puyo

Nosaltres som el grup BlackJeans, format per quatre persones molt estrafolàries, dos nois i dues noies. En Joan, el primer noi del grup, és un xicot de setze anys molt creatiu que estem segurs que tindrà unes idees genials per tal de dur a terme aquest treball.

La seva millor amiga, la Marta, és una noia de quinze anys amb un gustos especials, està maravellada pels llibres d'intriga ja que la criminologia l'atrau molt, tot i que per fer una carrera prefereix el periodisme.

Parlant de redactar textos, al grup hi ha la Juliana, una altra noia de quinze anys amant dels llibres i la literatura, que està molt emocionada de poder formar part d'aquest gran treball.

Un altre noi que està molt entusiasmat per tenir aquesta oportunitat és en Sergi, un amant del Trap, del futbol i del riure, que esperem que amb aquesta feina se li desperten les ganas d'escriure.

Cadascù te les seves pròpies qualitats: tant la imaginació del Joan, com la intriga que ens aportarà la Marta en les magnífiques històries que redactarà la Juliana, i el toc d'humor que en Sergi ens transmetrà. Totes les nostres històries seràn redactades a Barcelona, el lloc on vivim tots quatre.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell

Realitzada pel grup BlackJeans del centre Escolàpies Sant Martí

____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà

Realitzada pel grup BlackJeans del centre Escolàpies Sant Martí

Els BlackJeans hem realitzat un petit poema sobre Mar i Cel. Si cal, es pot cantar amb l'acompanyament de Stitches de Shawn Mendes. ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre El violí d'Auschwitz de l'autora Maria Àngels Anglada

Realitzada pel grup BlackJeans del centre Escolàpies Sant Martí

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los