Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:CarlesRiba

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
CarlesRiba.jpg

CarlesRiba és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: l'Andrea Egea Navas, la Mery Egoavil Hinostroza i l'Anastasiya Meterska.

Hola, som l'Andrea Egea, la Mery Egoavil i l'Anastasiya Meterska.

El nostre grup ha triat l'escriptor Carles Riba.

Som el grup Carles Riba, format per l'Andrea Egea, la Mery Egoavil i l'Anastasiya Meterska, tres alumnes de 2n de Batxillerat Social cursat a l'Escola del Treball.

L'Andrea té 18 anys, i li agrada la poesia romanticista, especialment Gustavo Adolfo Bécquer. La Mery té 17 anys, i li agrada la poesia i la novel·la moderna de Miguel de Cervantes. L'Anastasiya té 21 anys, i li agrada la literatura castellana de Lope de Vega.

Carles Riba va néixer a Barcelona l'any 1893. Va estudiar dret i filosofia i lletres a les universitats de Barcelona, Madrid i Munic. Va treballar per a l'Institut d'Estudis Catalans amb Pompeu Fabra i més tard seria president d'aquesta institució. La seva obra poètica està dividida en dues etapes: la primera com a representant del simbolisme i la segona marcada per la seva etapa a l'exili.

En un primer moment, l'elecció de l'escriptor va ser involuntària, però ens ha cridat l'atenció la traducció que va fer de molts autors clàssics grecs.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup CarlesRiba del centre Escola del Treball

Presentació sobre la vida i obra de Carles Riba. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los