Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Catalans

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
4tESO1.jpg

Catalans és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Flix (amb el professorat: Dolors) i que està format per: Anaïs, Noelia, Pol, Queren, Irtaza, Sara, Marc, Affdy i Mireia

Benvolguts companys i benvolgudes companyes, Som un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'institut de Flix, a la Ribera d'Ebre. Som de la Torre, de la Palma, de Flix, d'Ascó i de Riba-roja i volem participar en aquest projecte amb les activitats que puguem anar desenvolupant al llarg del curs. Des de la Ribera d'Ebre us saludem i volem compartir amb vosaltres les tasques relacionades amb la lectura que hem triat. Desitgem que us agradin.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Book-character.svg
Entrevista a Callie V
de l'obra L'evolució de la Calpurnia Tate de l'autora Jacqueline Kelly

Realitzada pel grup Catalans del centre

Hem parlat amb la Callie Per veure un PDF premeu aquí ____ Més...

Book-character.svg
Carta a L'avi de la Callye
de l'obra L'evolució de la Calpurnia Tate de l'autora Jacqueline Kelly

Escrita pel grup Catalans del centre

Carta formal


L’AVI


Frentress, Texas, 24/02/1899

Estimada Callie, Ja sé que sol fa cosa d’uns mesos que ens coneixem tot i que hem conviscut al llarg de tota la teva vida. Jo era simplement l’avi que s’asseia a taula amb tu, que entrava i sortia de casa però poques vegades em parava a parlar amb tu.

De sobte m’adono que tinc al costat una noieta que començava a tenir curiositat per tot aquest món animal i vegetal. Sort que et vaig conèixer! Malgrat que la meva relació amb la ciència és tan estreta que no em permet tenir gaires relacions socials, penso que tinc molta sort de poder compartir el meu coneixement amb tu. Des d’aquell dia que vas recórrer a la meva sabiduria adquirida a força d’anys de dedicació a la ciència. I em va fer tanta gràcia allò de la llibreta:)...em vas recordar a mi quan encara era un jan.

La meva relació d’amistat amb tu cada vegada ens ha anat unint més pels mateixos interessos científics i per fi sento que una persona de la família em comprèn i que de ven segur entendrà i donarà a conèixer la teoria Darwinista en aquest moment tan descutida i alhora tan encertada.


Gràcies, preciosa, per haver-me fet tan feliç!


Atentament, l’avi,
PD: El meu somni seria fer coneixedor el món del gran viatge que portà a Darwin a desenvolupar la seva teoria sobre l’origen de les espècies (El viaje del Beagle) ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los