Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Els 98

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Descarga.jpg

Els 98 és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2012-13 utilitza un grup d'estudiants del centre FEDAC- La Immaculada (amb el professorat: Rosabaro) i que està format per: Jordi Pellicer, Arnau Vidal

Hola sóm els 98 pq sóm del any 1998 són l'Arnau vidal i el Jordi Pellicer!


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Book-character.svg
Activitat sobre Alba, Dídac
de l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo

Realitzada pel grup Els 98 del centre FEDAC- La Immaculada

L’Alba, una dona verge i bruna, juntament amb el Dídac van veure un extraterrestre d’alt d’un arbre, a prop de la casa de camp on s’havien instal•lat. L’Alba va anar a buscar l’escopeta i el va matar. Després, al veure que era un mortal, s’hi van acostar. El van inspeccionar. Al veure que portava una motxilla, se la van emportar. El dia següent, van mirar què hi havia a la motxilla. Van trobar un bloc de notes i van deduir que els extraterrestres eren robots controlats per uns humans.

En Dídac i l’Alba, al veure el que posava en el bloc de notes, van pensar que havien matat a un humà que volia desemmascarar els culpables de la destrucció de la terra. L’únic que sabien era que els ovnis que es van veure, eren uns robots voladors que tenien uns rajos radioactius que destruïen tot el que trobaven. Però ells per sort es van salvar, perquè just en aquell moment estaven dins de l’aigua. Els dos joves immediatament van hospitalitzar el pobre humà ferit que no estava mort. Li van poder preguntar el nom i d’on venia. Ell va respondre humilment. Es deia Joan i volia explicar per què van venir els extraterrestres i com van matar a tot el món. Va confessar que la base d’humans s’havia traslladat a la lluna, per crear uns rajos radioactius que destruirien el món. En el Joan ja li quedava poca vida. Ell va morir. L’Alba i en Dídac van haver de seguir el seu camí amb tota normalitat i acabar d’investigar la raó per la qual aquella colla d’humans, de la que els havia parlat el Joan, volia destruir la humanitat.

L’Alba i el Dídac no acabaven d’entendre per què volien destruir la terra? Quins eren els motius? Com és que el Joan havia renunciat a la vida, marxant de l’organització? Què haurien de fer per poder salvar la humanitat d’aquella situació dramàtica? ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo

Realitzada pel grup Els 98 del centre FEDAC- La Immaculada

Hem fet un video sobre dos amics que opinen sobre le llibre ____ Més...

Book-character.svg
La vida oculta de L'Alba,
de l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo

Inventada pel grup Els 98 del centre FEDAC- La Immaculada

L’Alba una nena verge i bruna va néixer a Barcelona. La seva mare va morir en el part. I el seu pare estava vivint a fora d’Espanya per assumpte de negocis. L’Alba des de petita s’ha hagut de criar amb la seva germana. Com que els dos eren menors d’edat, vivien amb la seva veïna.

La seva veïna li agradava tenir pau en la seva casa, però l’Alba i la seva germana sempre estava enfrontats. L’Alba li envejava que la seva germana marxa amb les seves amigues. Fins que un dia l’Alba va marxar de casa.

L’Alba va anar a casa el Dídac, un noi que des de petit es porta molt be. Ella li va dir al Dídac tot el que li havia passat. El pare del Dídac va escoltar a l’Alba de reüll i li va dir que ell coneixia un amic que tenia un hotel. L’Alba li va demanar que si podia trucar al seu amic perquè l’allotges. El pare del Dídac va acceptar i va trucar al seu amic. El seu amic va donar-li una habitació.

L’Alba al principi li va costar assumir que havia de quedar a viure en un hotel que ja tenia uns quants anys. L’Alba va pensar que l’amic del pare del Dídac era un segrestador. L’Alba es quedava tot al dia a l’habitació sense sortir per la por que tenia, fins que un dia va venir el segrestador i va parlar amb l’Alba. Li va explicar els nens del 3r món, el mal que ho passen, el poc menjar que tenen, la escassetat de l’aigua... llavors l’Alba es va donar compte del que li estava fent a la seva germana i de tot el que ha fet. La pobre Alba va pensar que si els del 3r món ho passen malament i que ella que podia ser feliç. Per tant va decidir perdonar a la seva germana i ser feliç per sempre.


Els 98 ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los

Sóm els 98!!!!!!!!!