Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Els kraks

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Els kraks és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2013-14 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Nikoll, Carlos, Dimas

Hola,

Nosaltres som "Els kraks"; ens hem apuntat a Viquilletra perquè ens agrada fer activitats sobre les lectures. Aquest any començarem amb Contes per a un món millor, d'Enric Larreula. Esperem que us agradin les nostres propostes!

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Una altra versió de Coolman i jo de l'autor Rüdiger Bertram

Realitzada pel grup Els kraks del centre Isaac Albéniz

Som "Els kraks". Per a aquesta segona activitat de Viquilletra hem triat una altra versió de l'obra Coolman i jo, de Rüdiger Bertram; ens hem centrat en el final del relat. Hem imaginat la continuació de la història d'en Kai i de la Lena, una història d'amor que, al llibre, s'acaba tot just ha començat. Nosaltres hem volgut fer-la més duradora.

Esperem que us agradi la nostra feina.

Nikoll, Carlos i Dimas. ____ Més...

Book-character.svg
La vida oculta de Personatge sense nom
de l'obra Contes per a un món millor de l'autor Enric Larreula

Inventada pel grup Els kraks del centre Isaac Albéniz

En aquesta primera activitat per a la Viquilletra, hem treballat sobre una de les històries de Contes per a un món millor, Les il·lusions. Ens ha impressionat la vida i l'actitud del protagonista, que no té nom; nosaltres li n'hem buscat un. Ara bé, el més important és la seva humilitat i alegria de viure davant de les dificultats de la vida.

Esperem que us agradi la nostra feina.

Els kraks. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia poètica de l'autor Miquel Martí i Pol

Realitzada pel grup Els kraks del centre Isaac Albéniz

Som "Els kraks". Per a l'activitat col·laborativa, hem triat la presentació del poema de Martí i Pol, El poble, realitzada pels Riippumattomuus. La nostra tasca ha estat feta en format Prezi: allà deixem anotades les nostres impressions sobre la versió del poema que han elaborat els companys. Confiem que la nostra col·laboració sigui útil.

Fins ben aviat,

Els kraks. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los