Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Els payayos

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Els payayos és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Tavernes Blanques (amb el professorat: Isapaya) i que està format per: Candela Hernández, Pablo Martínez, Pablo Palop, Marta Sáenz, Ismael Sinesio.

Bon dia/vesprada/nit! (Depenent del moment en què s'estiga llegint la nostra presentació). Som un simple grup d'estudiants de 4t d'ESO de l'IES Tavernes Blanques, situat a Tavernes Blanques (on si no?) on la nostra professora Isabel Payà ens ha d'aguantar.És per ella que hem decidit el nom del grup: Isabel Payà i "Els Payayos". Queda bé, no? O pareixem uns pencos? Bé, el nom ja està registrat així que no hi ha marxa enrere. Fins prompte!

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Office-book.svg
Escenificació sobre El mètode Gronhölm de l'autor Jordi Galceran

Realitzada pel grup Els payayos del centre Tavernes Blanques

La representació que va conmocionar a Steven Spielberg... No, que és broma! ____ Més...

Office-book.svg
Anunci sobre Júlia de l'autora Isabel-Clara Simó Montllor

Realitzat pel grup Els payayos del centre Tavernes Blanques

Què passaria si aquesta obra fóra adaptada al cinema? Doncs que quedaria alguna cosa pareguda a açò. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los

Hola una altra volta, només volíem dir que estem molt entusiasmats amb aquest projecte i esperem donar la talla davant d'aquesta activitat. Teníem pensat fer alguna cosa relacionada amb un llibre que hem llegit a classe anomenat "Júlia", que conta la història d'una obrera que vol pujar d'estatus social. La nostra idea, en principi, és donar una visió moderna sobre aquesta fantàstica obra situada al segle XIX. Esperem que el resultat estiga a l'altura dels dels nostres companys/es i esperem passar-ho molt bé. Fins a nou avís! Atentament, Els Payayos :D P.D. També hem pensat fer un vídeo, però tardarà un poc en ser publicat, ja que el volem fer molt bé. Ara sí, ADÉU!!!