Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Fons Sud

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
IMG 0279 (1).JPG

Fons Sud és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escolàpies Sant Martí (amb el professorat: Smontals) i que està format per: David Jaime Joel Schiele Georgina Sanz Andreea Chiriac Fabio Arnau Muñoz

Nosaltres som el grup Fons Sud. Aquest nom té una llarga història. Tots cinc som companys de taula, i quan ens cridaven per quelcom, sempre deien Fons Sud, i aquest nom és el que dóna origen al grup.

Ara ens presentarem: En primer lloc, l'Andreea,una noia de catorze anys, apassionada pel ball. Estem segurs que tindrà molt bones aportacions per tal de dur a terme aquest projecte.

En Fabio, és un xicot amb molta imaginació i creativitat, que aportarà l'originalitat d'aquest grup. A més, ell sent la música com una forma de viure.Cal afegir que en fa les seves pròpies versions.

A continuació tenim en Joel, un amant dels avions, i del riure. Per això pensem que pot aportar aquest toc d'humor, i gràcia a l'hora de redactar en aquest treball.

Parlant de treballs i redactar, tenim la Georgina, fanàtica de l'escritura. També aportarà un toc d'imaginació, i senzillesa. Ella es defineix com a meticulosa i riallera.

I per finalitzar en David, un professional del taekwondo, capaç de trencar una taula amb un sol cop de mà. Li fascinen els gossos, i complementa en Joel respecte al toc d'humor, ja que ell viu la vida sempre somrient, i amb ganes de viure al màxim.

Aquest és el nostre grup, i tenim moltes ganes de trebllar, i superar aquest nou repte.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick

Realitzada pel grup Fons Sud del centre Escolàpies Sant Martí

Hola a tots!! L'activitat que avui us presentem és una crítica constructiva sobre l'activitat realitzada pel grup TED2017. Volem recordar que és una crítica constructiva, i no pretenem ferir els sentiments de ningú. Està tot fet des de la comèdia, i esperem que us agradi molt! ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Romeu i Julieta de l'autor William Shakespeare

Realitzada pel grup Fons Sud del centre Escolàpies Sant Martí

Aquí teniu part del segon projecte, on hem fet un "draw my life" sobre la història de Romeu i Julieta. Esperem que us agradi molt!! ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre Zona prohibida de l'autor David Cirici i Alomar

Realitzada pel grup Fons Sud del centre Escolàpies Sant Martí

Bé, doncs per fi hem finalitzat el primer projecte!! Ha estat una feina dura, però enriquidora. Estem satisfets amb el nostre treball, i esperem que el disfruteu tant com nosaltres quan el vam grabar. Fons Sud segueix treballant dur, i amb ganes de començar un nou repte. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los

Avui 26-01-2017, hem iniciat el nostre primer projecte. Cal dir, que el llibre que tractarem és la Zona Prohibida de David Cirici, ja que és el que hem llegit a classe. Hem decidit, fer un poema, i donar-li musicalitat, creant-ne un rap. Però un rap amb moltes sorpreses, que veureu quan acabem aquest repte. Us anirem informant, i quan estigui acabat, en penjarem el resultat.


El grup Fons Sud segueix treballant dur