Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:HASCK

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


HASCK és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Músic Martín i Soler (amb el professorat: Esther Bueno) i que està format per: Hugo Sánchez, Andrés Téllez, Selene Ruíz, Daniel Chumillas i Kevin Hernández.

Hola! Nosaltres som HASCK! Som Hugo, Andrés, Selene, Dani i Kevin. Anem a fer un treball sobre “La Fallera Calavera” en aquest curs.


Ja vereu com vos agrada el nostre treball, va a ser el millor!


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 4 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Kenitra de l'autora Maria Mercè Roca i Perich

Realitzada pel grup HASCK del centre Músic Martín i Soler

____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar

Realitzada pel grup HASCK del centre Músic Martín i Soler

Llavors, un pirotècnic va veure com havia manipulat eixa dona el super- masclet. Va intentar alertar a qui encendria tota la mascletà però va arribar tard, ja no podia acostar-se als focs artificials i l'única cosa que va poder fer és seguir eixa dona que amb tan mala idea havia col·locat eixa pólvora.


Al seguir-la fins casa, després d'escoltar els crits de l'accident i saber que eixa era la seua oportunitat per a atrapar la sospitosa d'assassinat, va intentar colar-se per la porta darrere d'ella, però en el portal, ella es va girar i li va dir que havia d'allunyar-se, que eixe no era lloc per a dotors.


Va veure darrere de la porta una paret amb un suro i articles sobre pirotècnia, sobre accidents i un mapa de la zona. Llavors, de sobte, eixa maleïda dona va traure una navaixa i al veure el pobre home la brillantor platejat, va eixir corrent.


Hores més tard va cridar la policia i els va acompanyar fins a la casa de la sospitosa, però era massa tard, allí ja no quedava res, ni ningú...


Mai es va saber res més d'eixa ex-fallera. On se n'havia anat? La policia la trobaria algun dia? Es va esfumar sense més, com un fantasma que ja ha tingut la seua oportunitat per a equilibrar els seus plans en vida i desapareixer?... només se sap que coneixia bé l'alcaldessa. ____ Més...

Book-character.svg
Carta a La fallera calavera
de l'obra La fallera calavera de Enric Aguilar

Escrita pel grup HASCK del centre Músic Martín i Soler

____ Més...

Office-book.svg
Una altra versió de La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar

Realitzada pel grup HASCK del centre Músic Martín i Soler

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los