Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Holacaracola

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Holacaracola és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2011-12 utilitza un grup d'estudiants del centre Pompeu Fabra (amb el professorat: Cteixido) i que està format per: Ruth Tórtoras, Júlia Prado, Gabriela Flores, Clara Ponce.

Hola. Som un grup de cinc noies de l'institut IES Pompeu Fabra de Badalona. Ens diem Ruth Tórtoras Cairó, Gabriela Flores Landaeta, Judit Alés Diaz, Clara Ponce Alcolea i la Júlia Prado Tenaguillo i tenim 14-15 anys. Hem decidit treballar el libre d' "Aquí descansa Nevares", d'una manera més entretinguda i lúdica.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Book-character.svg
La vida oculta de Lupe
de l'obra Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders

Inventada pel grup Holacaracola del centre Pompeu Fabra

La vida oculta de Lupe

La vida oculta de Lupe la dóna de Lalo Nevares. Hem decidit per la vida de la senyora Lupe.

Tot començà amb el trasllat del poble Mexicà al cementiri. Quan Lalo Nevares va decidir traslladar-se, va deixar de fer cas a la seva dona, la Lupe. Des de llavors, va posar-se en contra del trasllat. Un dia, mentre Nevares estava passejant pel seu nou domini, el cementiri, la Lupe estava al seu panteó; llavors Don Cosme va entrar al panteó buscant a Lalo Nevares per parlar amb ell, en comptes d’això es va trobar amb la seva dona, la Lupe, que estava netejant la seva nova casa. Tots dos estaven decebuts per la decisió de traslladar-se al cementiri; ell perquè simplement no estava d’acord, i ella, perquè després del trasllat, el seu marit ja no li feia cas; des de llavors van començar a quedar a hores concretes per veure’s, sense la presència de Lalo, i xerrar de les seves opinions. Fins i tot van arribar a sortir fora del cementiri. Un dia mentre que parlaven en el petit jardí del cementiri, Don Cosme va robar-li un petó a Lupe, i aquí va començar el seu romanç. A partir d’això Don Cosme i la Lupe van començar a veure’s, però no per parlar si no com a amants; per petonejar-se, això sempre d’amagat de Nevares.

Un dia mentre que la Lupe netejava el seu panteó, Don Cosme va picar a la porta i quan va obrir va trobar-se que Nevares es dirigia al panteó tot corrent, va entrar a la tomba i va començar a dir: ____ Més...

Book-character.svg
Carta a Lalo Nevares
de l'obra Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders

Escrita pel grup Holacaracola del centre Pompeu Fabra

Em fet una carta dirigint-nos a Lalo Nevares, en la que li preguntem el que li ha pasat despres d'haber-se anat del cementiri...i altres coses. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los