Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:J2AT

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


J2AT és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Illa de Rodes (amb el professorat: Mbatllos) i que està format per: Joan Hurtado Gómez, Ainhoa Santana Berta, Tea Stojanovic, Judith Portero Vaz.

Hola! Som el grup J2AT, composat per en Joan Hurtado, la Judith Portero, l'Ainhoa Santana i la Tea Stojanovic. Nosaltres representarem el poema "L'Elionor" de Miquel Martí i Pol, aquest poema tracta d'una noia que comença a treballar en una fàbrica als catorze anys. A partir d'allà podem observar que les dones anaven transmeten de generació en generació el fet d'haver de treballar molt durament per guanyar-se la seva vida. Per això, de la mateixa manera que l'Elionor ho va passar malament i va haver d'aguantar-ho, uns anys després, la seva filla també ho va haver de passar.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Escenificació sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors

Realitzada pel grup J2AT del centre Illa de Rodes

Hem representat aquest poema adaptant-lo a l'actualitat. Aquest poema tracta d'una noia de 14 anys que entra a treballar en una fàbrica. Al principi és una noia molt alegre però poc a poc es va tornant més trista, llavors les dones de la fàbrica li diuen que per tornar a ser feliç ha de casar-se i tenir fills. L'Elionor fa cas i es casa i té tres fills, el més gran és una noia. Quan la filla de l'Elionor fa els 14 anys entra a treballar a la mateixa fàbrica i la història es repeteix. Amb això l'autor ens vol mostrar com era la societat d'abans i com el treball de les dones es passava de generació en generació. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los