Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:JacintVerdaguer

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Jacint Verdaguer.jpg

JacintVerdaguer és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Jordi Niga, Elia Vizuete i Sara Martín.

El nostre grup està format per Jordi Niga, Elia Vizuete i Sara Martín.

Hem escollit a l’escriptor Jacint Verdaguer.

El Jordi Niga, és un noi de segon de batxillerat de divuit anys, és un noi que li agrada estar amb els seus amics, es preocupa molt per els seus companys de classe. L'Elia Vizuete, és una noia de segon de batxillerat de disset anys, és una noia tranquil·la, però quan ha de fer les coses les fa bé. per últim la Sara Martín fa segon de batxillerat de divuit anys, li agrada estar amb les seves amigues, és una noia amable i riallera.

Jacint Verdaguer va néixer el 17 de maig de 1845 i va morir el 10 de juny de 1902, va morir amb cinquanta set anys. Era sacerdot i poeta espanyol, una de les obres més conegudes va ser l’Atlàntida, és un poema escrit amb català. El seu pare va ser mestre d'obres i la seva mare treballava a casa.

Hem escollit aquest escriptor, ja que coneixíem la seva obra anomenada Atlàntida i perquè el Jordi té el mateix cognom que ell Verdaguer.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup JacintVerdaguer del centre Escola del Treball

El nostre grup ha fet una presentació sobre la vida i obra de Jacint Verdaguer, que ara us oferim. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los