Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Jalc1bat

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Jalc1bat és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2012-13 utilitza un grup d'estudiants del centre Mediterrània (amb el professorat: PPOY) i que està format per: Aitor Blazquez, Laura Braza, Carlos Diaz, Jose Manuel Mimbrero

Hola som alumnes de l'institut mediterrania, de 1 de batxillerat de la classe de catala del professor Pere Poy. Aquest grup consta de cuatre persones treballadores : Aitor Blazquez, Laura Braza, Jose Manuel Mimbrero i Carlos Díaz.


-Em dic Jose Manuel Mimbrero, soc del vendrell. Estudio el batxillerat tecnologic perque m'agrada la tecnologia i voldria estudiar més endevant la carrera d'enginyer informàtic o alguina cosa relacionada amb la informatica. De la literatura catalana no m'agrada absolutament res,no la trobo interessant i no li trobo cap utilitat més que per saber alguna cosa de cultura general.


-Em dic Aitor Blazquez tinc 17 anys, visc al Vendrell a l'Oasis(el Vendrell), estic fent el batxillerat cientific perqué vull anar a l'INEF, i més endevant poder arribar a ser entrenador personal o poder arribar a fer una empresa esportiva, el que m'agrada fer es jugar a futbol en el meu temps lliure o quedar amb els amics. La part que més m'atrau de la literatura catalana és Constantinos P. Cavafis, acabem de fer un treball i sincerament m'agrada bastant és la seva autobiografia.

-Em dic Carlos Díaz, visc al vendrell pero soc de barcelona tinc 17 anys, estudio el batxillerat social perqué m'agradaria estudiar majisteri, o alguna cosa semblant que tractés amb la gent com treballador social o educador de nens que estan a centres d'acollida. De la literatura m'agraden les novel·les cavalleresques perque tracten de l'amor, del cavaller que defensa una religió i una ideologia, o de les que rescaten princeses, una d'aquestes novel·les es Tirant Lo Blanc

-Hola em dic Laura Braza Belando i tinc 16 anys, soc de Barcelona però ja fa uns anys que visc a El Vendrell, un poble de la província de Tarragona. Aquest any he optat per estudiar batxillerat al institut IES Mediterrania, on he conegut força gent i bons amics. He triat el batxillerat humanístic i social perque vull estudiar "marketing". El que més m'agrada de la literatura és la poesia medieval, m'agrada per les poesies amoroses on la dama com estava casada havia de mantenir el secret de la relació. El trobador que més m'agrada és Guillem de Cabestany per la llegenda del cor menjat.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 4 activitats

Book-character.svg
Entrevista a Carmesina,
de l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell

Realitzada pel grup Jalc1bat del centre Mediterrània

Farem una entrevista de la enamorada de Tirant, Carmesina ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell

Realitzada pel grup Jalc1bat del centre Mediterrània

Aquesta activitat es una carta de Diafebus, cosí de Tirant, a Hipòlit. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l

Realitzada pel grup Jalc1bat del centre

____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors

Realitzada pel grup Jalc1bat del centre Mediterrània

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los