Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:JoanBrossa

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Image1 (2).JPG

JoanBrossa és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: en Ruben, en Pau i en Tomàs

Hola, som en Rubén, en Pau i en Tomas.

El nostre grup ha escollit l'escriptor Joan Brossa i Cuervo.

Som el grup Joan Brossa, format pel Rubén, en Pau i en Tomàs, alumnes de segon de Batxillerat de l'Escola del Treball, ubicada a Barcelona.

El Tomàs viu a Barcelona, al barri de Sagrada Família, té disset anys i vol estudiar indústries culturals a la Universitat de Barcelona. El Rubén viu a Barcelona, al barri de Sant Antoni. Té disset anys i vol estudiar periodisme esportiu a la Universitat Autònoma de Barcelona. El Pau viu a Barcelona, al barri dels Encants. Té divuit anys i el seu propòsit és estudiar relacions públiques a la Universitat de Barcelona.

Joan Brossa i Cuervo fou un poeta, dramaturg i artista plàstic català, es considerat un dels més importants de l'època. Considerava tots els arts com cares d'una mateixa piràmide. Va ser el fundador del grup artístic avantguardista Dau al Set junt amb altres companys. Fou un dels primers defensors de la poesia visual. La seva obra creativa tracta de tots els sectors de l'art, la poesia, la prosa, el cinema, el teatre, la música, el cabaret, les arts escèniques, la màgia, el circ i les arts plàstiques.

Hem escollit aquest autor perquè Joan Brossa fou un dels poetes preferits de l'avi d'en Tomàs i en sentia a parlar d'aquest autor en la seva infantesa.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup JoanBrossa del centre Escola del Treball

Som en Rubén en Pau i en Tomàs, i hem fet una presentació sobre la vida i obra de Joan Brossa. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los