Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:JoanMaragall

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Joanmaragall.jpeg

JoanMaragall és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Andra Blaga, Eva Martos

El nostre grup està format per només dues noies, l'Andra Blaga i l'Eva Martos, ens considerem dues noies molt vitals i treballadores.

Nosaltres hem escollit al poeta català modernista Joan Maragall.

L'Eva és una noia que estudia batxillerat de divuit anys. Es bastant nerviosa i a vegades s'enfada molt fàcilment pero sempre es molt riallera i xarraire i difruta del seu dia a dia. L'Andra és una noia de batxillerat de dinou anys. Es una persona analitzadora que dona moltes voltes abans de decidir-se però en el seu dia a dia és una noia positiva i també molt riallera.

Joan Maragall va ser un poeta i escriptor català, és el màxim representant de la poesia modernista catalana del canvi de segle XIX al XX. També és conegut per la seva labor periodística, els seus nombrosos assajos, alguna obra teatral i com a traductor de diferents idiomes.

Hem escollit a Joan Maragall perquè és el poeta més rellevant del modernisme que és una època que ens agrada molt per la seva recerca de la bellesa perfecta i de la presència de la natura.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup JoanMaragall del centre Escola del Treball

El nostre grup ha preparat una presentació sobre l'autor català Joan Maragall. Aquest és un autor molt important per al modernisme català. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los