Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:JoanVinyoli

De Viquilletra
(S'ha redirigit des de: Usuari:Joan Vinyoli)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Joan vinyoli.jpeg

JoanVinyoli és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Denises Marquez, Alexia Guardeño, Erika Montoya.

El nostre grup està compost per l'Alèxia Guardeño, l'Erika Montoya i la Denises Marquez. El nostre escritor escollit es diu Joan Vinyoli.


Nosaltres, doncs, som el grup Joan Vinyoli de l'Escola del Treball de 2n de Batxillerat humanístic. Totes nosaltres tenim en comú es que estudiem a l'Escola del Treball i al mateix curs i estem al 2QHUM, 2016-2017.


El primer membre del grup es diu Alèxia, té 18 anys i a nascut a Barcelona i quan acabi Batxillerat vol estudiar Educació Infantil. La següent membre del grup és l'Erika, té 17 anys i quan termini Batxillerat vol estudiar Periodisme.


Per últim hi ha la Denises que ha nascut a Veneçuela i quan sigui gran vol treballar per a l'Estat. El nostre escriptor escollit és Joan Vinyoli, poeta català que va néixer a Barcelona el 3 de juliol el 1914 i va morir el 30 de Novembre de 1984. Va estudiar a l'Escola dels jesuïtes. La seva primera publicació va ser on recull de poemas anomenat "Desenllaç" (1937) i el seu segon poemari va ser "De vida i somni" (1948). Set anys després va esciure "Realistas" que representa un canvi cap al realisme.


Com a poeta no es va sentir reconegut, sinó que més aviat es va sentir marginat. Va ser reconegut amb diversos premis, entre ells el Premi Nacional de Poesia de les lletres Espanyoles.


Basicament, hem escollit Joan Vinyoli, perquè és un poeta de Barcelona, també perquè és un dels poetes que estudiarem al segon trimestre de la matèria de literatura catalana i perquè era un dels que menys coneixíem.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Vent d'aram de l'autor Joan Vinyoli

Realitzada pel grup JoanVinyoli del centre Escola del Treball

Presentació de l'autor Joan Vinyoli ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup JoanVinyoli del centre Escola del Treball

La nostra activitat consisteix en un quadre amb els esdeveniments literaris més destacats del segle XX. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup JoanVinyoli del centre Escola del Treball

La nostra activitat consisteix en un quadre amb els esdeveniments literaris més destacats del segle XIX. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los