Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Les lectores

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Les lectores és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2010-11 utilitza un grup d'estudiants del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch i que està format per: Carlota Tarín,Patrícia, Alba Ortiz, Paula Dalmau, Paula

Nom del grup: Les lectores


Primer participant: Em dic Carlota Tarín, tinc 16 anys estudio 4rt de ESO al col•legi Sant Lluís de begues. La meva afició la veritat no és llegir, però si que és sortir amb els amics.

Segon particiapant: Em dic Patrícia, tinc 16 anys, complerts en gener, sóc una noia normal,d'estatura petita. M'encanta sortir de tant en tant i oblidar-me de tota la resta amb els meus amics.

Tercer participant: Hola em dic Alba Ortiz i tinc 15 anys. Vaig a 4rt d'ESO al col•legi Sant Lluís de pla i amell bosch de begues.

Quart participant: Hola, em dic Paula Dalmau i tinc 15 anys. Visc a Begues, Vaig a l’escola Sant Lluís de Plà i Amell Bosch, En el meu temps lliure el que més m’agrada es trobarme amb les meves amigues.

Cinque participant: Em dic Paula i tinc 15 anys. Visc a Begues i estic fent 4t d’ESO al col•legi sant Lluís.El que més m’agrada fer en el meu temps lliure és sortir amb els amics. La veritat es que llegir i practicar esports no m’agrada molt.

Nosaltres cinc treballarem amb el llibre ALOMA amb el personatge Aloma. La nostra primera activitat és: Entrevista a un personatge (ALOMA) en el nostre cas.

Entrevista a Aloma, per Les lectores

Web del nostre col·legi: Col·legi Sant Lluís-Bosch

Les lectores.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los