Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Loublazquez

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
2014-12-18 03.16.08 1.jpg

Loublazquez és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2014-15 utilitza un grup d'estudiants del centre Illa de Rodes (amb el professorat: Mbatllos) i que està format per: Lourdes, Abril, Laura, Eric, Gerard, Josselyn, Rocío, Aida i Maïtena

Hola! Nosaltres ens anomenen "la generació del 98." Som un grup de nois i noies que cursem la matèria de Literatura Catalana a l’institut Illa de Rodes de Roses. Som un total de nou persones: l’Abril Torrent, la Laura Bellod, l’Eric Rosique, en Gerard Estévez, la Josselyn Cubillas, l’Aida Gómez, la Maïtena Pragout, la Rocío Hervás i Lourdes Blázquez. Jo sóc la Lourdes, tinc 16 anys, vaig néixer i visc a Cadaqués però estudio a Roses. Sóc aficionada a la dansa, el cinema, la música, la lectura, els concerts i el motociclisme. Faig el batxibac dins l’àmbit social-humanístic. En un futur m’agradaria estudiar Traducció i Interpretació.

Nosaltres som la Laura i l’Abril, tenim 16 anys. Totes dues fem el batxillerat social-humanístic i cursem les mateixes assignatures. També tenim les mateixes aficions: els dimarts fem hip-hop i de tant en tant IllaTV, la televisió de l’institut que es programa a EmpordàTV.

Nosaltres som L’Eric i en Gerard i tenim 16 anys, en el nostre temps lliure ens agrada jugar a vòlei i juguem al CV Sant Pere, de Sant Pere Pescador. En Gerard de gran vol ser un jugador olímpic i l’Eric periodista esportiu. Actualment estudiem la mateixa modalitat de batxillerat, l’humanístic.

Jo sóc la Maïtena i aviat faré 18 anys. He nascut a França, visc a Empuriabrava i estudio a Roses, a l’institut l’Illa de Rodes. Com la meva companya Lourdes també curso batxibac en l’àmbit humanístic i social. Actualment no practico cap mena d’activitat extraescolar i en el meu temps lliure aprofito per quedar amb els meus amics/amigues.

Jo sóc la Rocío. He nascut a Bolívia i ara visc a Roses. Faig el batxillerat humanístic però em vull dedicar a l’art.

Jo sóc la Josselyn i tinc 16 anys, sóc del Perú i fa 8 anys que visc aquí. M’agrada molt la música, tant cantar com tocar la guitarra, però també m’agrada molt els idiomes i és per això que estic estudiant el batxillerat humanístic, per poder dedicar-me en un futur a la traducció i interpretacció.

Jo sóc l’Aida i estic estudiant el batxillerat humanístic tot i que vull cursar una carrera artística. Vaig néixer a Catalunya i no m'he mogut mai d’aquí, encara que la meva família prové d'Andalusia. El meu hobbie principal és el dibuix, hi dedico molt de temps.I m'he apuntat en aquesta activitat per les activitats que poden implicar un aspecte visual.

És la primera vegada que fem aquesta activitat i estem molt contents de participar-hi. Desitgem molta sort a tots els grups!

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Invasió Subtil i altres contes de l'autor Pere Calders

Realitzada pel grup Loublazquez del centre Illa de Rodes

____ Més...

Office-book.svg
Anunci sobre Aigües encantades de l'autor Joan Puig i Ferreter

Realitzat pel grup Loublazquez del centre Illa de Rodes

____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antígona de l'autor Salvador Espriu

Realitzada pel grup Loublazquez del centre Illa de Rodes

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los