Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Maduixes amb cultura

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Maduixes.jpg

Maduixes amb cultura és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Molins Manyanet (amb el professorat: Rita Ayala) i que està format per: Carla Torres, Christian Sanchez, Claudia Guillén i Laia Bassa.

Nosaltres som el grup "Maduixes amb cultura" i som quatre alumnes de 4t d' ESO B de l'escola Molins Manyanet ubicada a Molins de Rei un poble molt a prop de Barcelona. Tots quatre tenim quinze anys però aquest any en farem setze!

La nostra escola va decidir presentar-nos a la Viquilletra amb un llibre anomenat Camps de maduixes el qual explica la història de la Luci quan un dia surt de festa i pren una pastilla d'èxtasi. A nosaltres ens ha agradat molt, esperem aprendre molt amb aquesta nova iniciativa i fer un bon treball.

Finalment us adjuntem un video que hem preparat amb moltes ganes d'uns perfils que no són reals de Facebook i una imatge per poder conèixer-nos una mica més:

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Anunci sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra

Realitzat pel grup Maduixes amb cultura del centre Molins Manyanet

Continuant amb el format que vam utilitzar per presentar-nos a través de la coneguda xarxa social "Facebook" hem fet una versió semblant per relacionar la presentació amb la primera activitat. Tracta d'un anunci publicitari sobre el llibre que ens hem llegit. Però no només és un anunci, també fa reflexionar!


Segueixo rebuscant entre els Facebooks dels meus amics Clàudia, Carla, Christian i Laia. L'altre dia, em va sorprendre molt la primera activitat sobre el meu llibre, Camps de Maduixes. Es tracta d'un anunci del meu llibre i, a més, fa refleccionar!

Comença amb una petita introducció:

Des de sempre, els adolescents hem volgut anar en contra de les normes establertes pels adults, i per tant, desobeïm les seves advertències.

Consumir drogues és una d'aquelles coses que fem tot i saber que no és saludable per a nosaltres.

les drogues són cada vegada més perjudicials i imprevisibles; gairebé mai sóm consciets del perill al qual ens enfrontem.

A continuació, us adjunto l'anunci sobre el llibre que, als agraïments, menciona fets reals similars als que li succeeixen a la protagonista del llibre.

Gaudiu del vídeo! ____ Més...

Book-character.svg
Activitat sobre
de l'obra El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot

Realitzada pel grup Maduixes amb cultura del centre Molins Manyanet

____ Més...

Book-character.svg
Entrevista a Lluciana,
de l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra

Realitzada pel grup Maduixes amb cultura del centre Molins Manyanet

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los