Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:MariaMercèMarçal

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Maria Mercè Marçal.jpg

MariaMercèMarçal és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Diana Flores, Sandra Martos i Noelia Lucuy

Aquest grup està compost per Diana Flores, Noelia Lucuy i Sandra Martos. Entre totes hem escollit fer aquest treball que tracta de l'escriptora Maria Mercè Marçal.

El nostre grup es caracteritza per la nostra organització i responsabilitat, així que aprofitant la nostra afinitat podem desenvolupar fàcilment un treball.

La Diana té 17 anys,és de Bolívia i fa cinc anys que viu a Barcelona. La Noelia, té 17 anys i estudia el batxillerat científic, ja que vol estudiar veterinaria en un futur. La Sandra te 18 anys i actualment estudia el batxillerat científic per poder, en un futur, estudiar veterinaria.

Maria Mercè Marçal va neixer el 13 de Novembre de 1952 a Lleida Va tenir una filla, Heura, a qui va dedicar poemes com Elegir. Es va donar conèixer l'any 1977 amb la publicació de cau de Llunes, poemari amb el qual va guanyar el premi de poesia calles Riba. Al 1979 publica Bruixa de dol, que va ser un dels llibres més venuts de la poesia catalana dels últims quinze anys. El 5 de Juliol de 1998 va morir a causa d'un càncer.

Hem escollit Maria Mercè Marçal per què ens va atreure la seva història de la lluita contra les desigualtats de gènere i la seva valentia de sortir a la llum com a dona.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup MariaMercèMarçal del centre Escola del Treball

Presentació sobre la vida i obra de Maria Mercè Marçal. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los