Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Nora Roberts

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Foto clase.jpg

Nora Roberts és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Ana, Arturo, Paula, Victor

Els integrants del grup som: Ana Balsells, Paula Martínez, Victor Peraire i Arturo Vásquez.

S'ha triat conjuntament l'escriptora Nora Roberts. Tots els membres del grup formem part del curs CAS de l'Escola del Treball.

Cadascun de nosaltres aportem qualitats enriquidores per al grup. Ana i la Paula han llegit molts llibres d'aquesta escriptora i, d'aquesta manera, coneixem la seva forma d'escriure i estan més familieritzada amb ella.

Per i altra part, en Victor treballa escribint articles i aporta al grup una manera d'enfocar de cara al públic els textos. Arturo està familiaritzat amb el món del diseny artistic, cosa que, pot acabar aportant amb un toc visual la presentació de l'escriptor.

Nora Roberts és una escriptora nascuda a Meryland (E.E.U.U.) el 10 d'octubre de 1950. Escriu llibres de gènere novel·la romàntica i de suspens. Gracies això, s'ha convertit en superventes, a causa del seu atractiu i entretinguda historia.

Per expressar la seva forma d'escriure, utilitza el mètode de presentar de forma individual als protagonistes per posar al lector en situaciói, d'aquesta manera, poder conèixer de forma exhaustiva els antecedents.

Hem triat aquesta autora perquè dues de les intregants del grup (Paula i Ana) coneixen l'autora, i creuen que aquest gènere pot arribar a agrdar-als altres integrants del grup.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia d'obres d'autors clàssics de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup Nora Roberts del centre Escola del Treball

Presentem l'autor que dóna nom al nostre grup de treball. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Llibre de les bèsties de l'autor Ramon Llull

Realitzada pel grup Nora Roberts del centre Escola del Treball

Crònica del Llibre de les bèsties de Ramon Llull. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los