Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Paambtomàquet

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Per viquilletra.JPG

Paambtomàquet és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2011-12 utilitza un grup d'estudiants del centre Torre de Malla (amb el professorat: Engràcia Puigdelliura) i que està format per: Aitana, Elisabet, Judit i Beatriz.

Hola ens diem Pa amb tomàquet! Som l'Aitana Medina, l'Elisabet Subirats, la Judit Oltra i la Beatriz Oña. Estudiem a l' Institut Torre de Malla i anem a 4tB. A llengua catalana ens hem llegit el llibre Maria Rosa d'Àngel Guimerà, per això participem en el projecte Viquilletra. Esperem que us agradin molt les nostres activitats.

PD: David, hem rebut el teu missatge, però no et sabem contestar, si veus això des de aquí et volem donar les gràcies per avisar-nos, ja hem corregit els errors!:)


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Book-character.svg
Carta a Tomasa,
de l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà

Escrita pel grup Paambtomàquet del centre Torre de Malla

Per començar, el nostre grup ha decidit fer una carta escrita per la Maria Rosa, i dirigida cap a la Tomasa. Per posar-vos una mica en situació hem fet com si la Maria Rosa hagués fugit del poble desprès d'assassinar a l'Andreu, i després de portar un cert temps fora li escriu aquesta carta a la Tomasa. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los