Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:PompeuFabra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
HATJ-20170503-WA0039 .jpg

PompeuFabra és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Arnau Azogue, Tanja Künzel, Joana López i Héctor Martínez

El nostre grup el conforma per l'Arnau Azogue, la Tanja Künzel, la Joana López i l'Héctor Martínez.

Malgrat la nostra manca d'atenció classe, tenim molta força de voluntat i som un gran equip.

La Joana és una persona poc treballadora, però quan li agrada una cosa hi posa entusiasme i no deixa res a mitges. L'Héctor és el gandul del grup, però quan s'aplica pot fer grans coses. La Tanja treballa força, tot i que li costa concentrar-se a l'hora de fer la feina. Per últim, l'Arnau és el bon jan del grup és el més perfeccionista.

Pompeu Fabra i Poch (Gràcia 20 de febrer de 1868-Prada de Conflent 25 de desembre de 1948) fou un enginyer industrial i lingüista català, conegut per haver establert la normativa moderna de la llengua catalana. Va escriure diversos llibres de gramàtica entre 1904 i 1932. Al final de la guerra civil es va exiliar a França, on va morir.

Com que pertanyem al grup del batxillerat científic, ens hi vam interessar pel fet que era químic, i volíem buscar d'on venia la seva decisió de fer un canvi de ciències a humanitats.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup PompeuFabra del centre Escola del Treball

Presentació sobre la vida i l'obra de Pompeu Fabra. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los