Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:RamonLlull

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Ramon Llull.jpeg

RamonLlull és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Jonathan, Brian, Eunice i Nuria

El grup està format per Jonathan Cacay, Brian Tabesaura, Nuria Poncela i Eunice Valenzuela.

L’escriptor escollit entre els membres del grup és Ramon Llull.

Som estudiants de l’Escola del Treball i estem fent segon de batxillerat en l’itinerari tecnològic, en el grup 2UTEC.

En Jonathan Cacay, un dels tres filipins del grup, li agrada molt jugar als videojocs i odia estudiar. Normalment sol ser tranquil, però quan esta de broma, és molt graciós. En segon lloc tenim en Brian, és tímid, tranquil. Li agrada jugar a videojocs amb els amics. Fa moltes bromes a la gent amb qui té confiança. En tercer lloc, la Eunice, una noia molt agradable, simpàtica i sobretot divertida. És una d’aquelles persones que sempre et treu un somriure. Finalment, Nuria. Li agrada molt quedar amb amics i sortir a fer compres. És una nena nerviosa, encara que sap estar i sempre intenta treure un somriure a la gent.

Ramon Llull va néixer a 1232, a Mallorca. Fill de Ramon Llull i Elisabet d’Erill. Vivia a la cort i duia una vida alegre i una mica esbarrejada. Casat amb Blanca de Picay, van tindre 2 fills. Quan tenia 30 anys va tindre 4 aparicions de Crist crucificat i la seva vida va canviar radicalment. Va deixar la bona vida i es va dedicar a convertir als infidels. Va escriure més de 250 llibres de filosofia, ciència, educació, etc.

Hem escollit aquest escriptor perquè ens ha semblat un escriptor molt important. Ha fet diversos llibres, quasi tots d’àmbit religiós. Ens va interessar molt perquè al seu poble li parava en català, el llatí als intel·lectuals, l’àrab als infidels, i el provençal a la joventut per fer poesia trobadoresca. Aquests són uns dels motius de l’elecció d’aquest escriptor.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup RamonLlull del centre Escola del Treball

El nostre grup, format per Jonathan Cacay, Brian Tabesaura, Nuria Poncela i Eunice Valenzuela, ha fet una petita presentació en PowerPoint sobre Ramon Llull. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los