Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Riippumattomuus

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Riippumattomuus és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2013-14 utilitza un grup d'estudiants del centre Carles Vallbona (amb el professorat: Aschlute24) i que està format per: Núria Sala i Laura Ulldemolins

Hola, som la Núria i la Laura de Granollers. Som amigues des de petites i les dues compartim passió per la música i per les lletres. Cantem a una coral i fem molts viatges.

Em presento: sóc la Laura i tinc 16 anys. M'encanta tocar la guitarra durant les nits d'acampada i sempre em fixo en les lletres de les cançons. M'agraden les que parlen de llibertat i de somnis per complir. Tinc una mania: sempre necessito tenir el volum de la ràdio posat a un número parell, sinó no sona bé.

Jo sóc la Núria i en tinc 15. M'agrada passejar pels carrers solitaris xiuxiuejant cançons. M'encanta viatjar i em passo el dia mirant pel·lícules. No sé caminar a poc a poc i sempre vaig amb presses a tot arreu. Quan sigui gran faré la volta al món.

Estem aquí pel que nesseciteu.

Us deixem el nostre Twitter: @lulldemolinsd @nuriasala98


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Office-book.svg
Una altra versió de Antologia poètica de l'autor Miquel Martí i Pol

Realitzada pel grup Riippumattomuus del centre Carles Vallbona

Miquel Martí i Pol va escriure aquest poema per tal d'unir totes les veus del seu poble i transmetre'n cada una d'elles. Ara més que mai, hem volgut fer-vos arribar aquest missatge del poble que tots ens hem fet nostre, d'aquest petit país que construïm dia rere dia i que ens permet seguir somiant. ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre Antologia poètica de l'autor Miquel Martí i Pol

Realitzada pel grup Riippumattomuus del centre Carles Vallbona

ARA MATEIX de MIQUEL MARTÍ I POL amb acompanyament de guitarra fet per nosaltres. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los