Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:RobertoSaviano

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Collage.jpeg

RobertoSaviano és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Gil Bello, Roger Jiménez, Daniel Oller i Sergio Castillo

Aquest grup està format per quatre alumnes. Aquests són Daniel Oller, Sergio Castillo, Gil Bello i Roger Jiménez.

Hem escollit l'escriptor Roberto Saviano.

En conjunt , aquest grup està format per gent treballadora i constant, que té com objectiu obtenir el major coneixement i difondre l'obra de l'escriptor Saviano.

Aquest grup, com hem esmentat abans, està format per Gil Bello, un estudiant amb gran capacitat de treball en grup; Sergio Castillo, una persona organitzada i responsable; Daniel Oller, una persona que destaca per la seva constància i compromís amb el treball, i, finalment, Roger Jiménez, una persona que destaca pel seu carisma a l'hora de dirigir el grup.

A continuació, presentarem l'escriptor escollit. En Roberto Saviano, escriptor, periodista i assagista i italià, va néixer a Nápols. Aquest va ser influenciat per intel·lectuals com Guistino Fortunato o el poeta Rocco Scatellano, la publicació que li va donar l'èxit va ser el llibre titulat Gomorra, el qual ens introdueix en la realitat econòmica i territorial de la màfia a Nàpols.

Per concloure, direm que vam escollir a en Roberto Saviano perquè és un gran escriptor, guardonat amb el premi Olof Palme, per la seva vàlua periodística i per la seva valentia a l'hora d'ensenyar la situació de la màfia a Nàpols.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Trucades des del cel de l'autor Jordi Folck

Realitzada pel grup RobertoSaviano del centre Escola del Treball

Entrevista a Jordi Folck. ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre Visions i cants de l'autor Joan Maragall

Realitzada pel grup RobertoSaviano del centre Escola del Treball

El nostre projecte de poesia dibuixada versa sobre el poema "Joan Garí" de Joan Maragall. Us el presentem tot seguit. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup RobertoSaviano del centre Escola del Treball

Presentació de l'escriptor Roberto Saviano. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los