Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:RosaLeveroni

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Grup RosaLeveroni.jpg

RosaLeveroni és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Tania, Janine, Cindie

Hola! Sóm Janine Viste, Cindie Cañero i Tania González.

Hem escollit l'autora catalana, Rosa Leveroni.

Sóm el grup de Rosa Leveroni, format per Janine Viste, Cindie Cañero i Tania González, alumnes de 2n de batchillerat de l'Escola del treball.

La Janine té divuit anys. És una noia tímida, de poques paraules i que pensa molt les coses abans de dir-les. Li dona molta importància a la fidelitat i té principis en la vida. La Janine vol estudiar direcció d'empresa en la Universitat. La Cindie té divuit anys i és una noia amable a qui agrada aconsellar, amb moltes aspiracións en la vida. Li agrada aprendre i ajudat els altres. El que vol estudiar és Assistència social. La Tania té diset anys, és una noia molt alegre i positiva, encara que es preocupa bastante de les coses. és sociable, estudiosa i li agrada el esport. Vol estudiar Màrqueting i Publicitat, encara que el seu somni és entrar en el món de la música i l'espectacle.

Rosa Leveroni va ser una escriptora catalana que va viure entre 1910 i 1985. Pertany a la generació de Merçè Rodoreda, Pere Calders i Salvador Espriu, que són escriptors que van viure la guerra civil i que van començar a escriure llibres madurs. Per aquest motiu, ha estat inclosa dins de la generació dels 26. Ha guanyat diferents premis, com ara els Jocs Florals de la llengua catalana de Londres al 1947.

Hem escollit aquesta autora perquè expressa molt bé els seus sentiments en les seves obres i perquè és valenta i no es dona per vençuda, igual que nosaltres tres.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup RosaLeveroni del centre Escola del Treball

Presentació de l'escriptora Rosa Leveroni. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los