Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Somiatruites2.0

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Somiatruites2.0 és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escolàpies Sant Martí (amb el professorat: Smontals) i que està format per: Xènia Roda, Núria Díaz, Paula Rubio, Oriol Sánchez i Ibai Larrazabal.

Hola, nosaltres som el grup dels somiatruites2.0. És un grup mixt, format per tres noies: Paula Rubio amant dels videojocs i aficionada a les series de Netflix. A continuació tenim a un altre noia, la Xènia Roda, que li encanta ballar tot tipus de ball com Hip Hop o funky. Després tenim la Núria, noia morena que és molt aficionada al Barça, sobretot al seu ídol Neymar. I després els nois: L'Ibai Larrazabal, que li agrada les arts marcial, i per últim l'Oriol Sánchez, enamorat del seu long. El nostre grup treballarà el llibre del "violí d'Auschwitz" un llibre que tracta sobre l'època nazi.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell

Realitzada pel grup Somiatruites2.0 del centre

____ Més...

Office-book.svg
Anunci sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà

Realitzat pel grup Somiatruites2.0 del centre Escolàpies Sant Martí

____ Més...

Office-book.svg
Anunci sobre El violí d'Auschwitz de l'autora Maria Àngels Anglada

Realitzat pel grup Somiatruites2.0 del centre Escolàpies Sant Martí

Aqui trobareu el primer treball que hem realitzat el nostre grup, es tracta de la presentacio del llibre en format de video. Em gaudit molt d'aquesta feina i em posat molt d'esforç i amor, esperem que us agradi. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los